Dmlakrbg EveMerve kuzenim doğum yaptı orda. Baya memnun. Gerçi onun trizomi çıkmıştı ve aldırmak istemedi. Ölü doğum yaptı o yüzden. Ama hastaneden memnundu.
denizyc Benim doktorum güven hastanesinde doğum yaptırıyor fiyatları nasıl burda yorum okumuştum gidenler memlundu
_Hulya7106 denizyc doktorunuz Fırat bey mi bende görüşmeler yaptım Fırat bey sadece doğumu güven hastanesinde diğer işlemler kendi kliniğinde yapıyormuş
EveMerve Dmlakrbg ilk muayeneye oraya gittik evimize yakın diye ve doktorumuz çok sıcaktı ama tabi bilgim yok hastaneyle ilgili bilgilendirme için teşekkür ederim
Slnaycn EveMerve canım merhaba hangi doktor?. Ben Mehmet firat mutlu yu aradım o hastane ile anlaşmalı 28. Haftamda olduğum için kendjni 18 bin istiyor hastane de 8.500 TL istiyormuş sen en başından mi bu fiyatı aldın
EveMerve Slnaycn verdiğim fiyat doğum paketi. Muayene, tahliller ve doğum dahil. Dışardan bi doktorla nasıl işliyor bu işler hiç bilmiyorum. Burda pek tanıdığım da yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
kvsr22 Slnaycn Benim doktorum da güven hastanesinde yaptırıyor.Hastane sadece 8500 alıyorsa iyi ,düşünmekten stres oldum.Bu fiyat güncel mi peki ,sabitleyebiliyor muyuz
Slnaycn EveMerve bende öyleyim tayinimiz Çorum a çıktı ailem burada. Gidip gelmek mesele başka yerleri bilmiyorum Allah kolaylık versin hepimize
Slnaycn kvsr22 benim hastalarıma özel dedi canım kendi ebesini goturuyormus doğuma. Sadece doğum yeni yildan önce mi dedi muhtemelen zam gelecek
kvsr22 Slnaycn Teşekkür ederim , en iyisi ben doktorun sekreterine sorayım.Bizimkinde de bir ebe var ama nasıl oluyor bilmiyorum.Bir de Prof benimki.Aralık benim doğum inş ,hayırlısıyla.Size de hayırlı doğumlar 💐