Meryemulutas Kızlar gece kalktıgımda özel bölgemde ıslaklık olmuştu altıma kaçırmışım gibi napacağımı şaşırdım öyle görünce sizce uykuda farketmeden idrar mı kaçırdım yoksa başka bişeymidir 😞
gamzecgr Meryemulutas büyük ihtimalle sıcaktan ya da akıntı eğer progestan kullanıyorsanız o da su gibi akıntı yapar amniyon suyu 12.haftadan önce oluşmaz o yüzden önemli bir durum değildir akıntıdır şeffaf ve kokusuz olduğu sürece de normal kabul edilir 🌸
BurcuArya35 Meryemulutas akıntı olabilir yada terlemiş olabilirsin o haftada su değildir diye düşünüyorum ama için rahat etmiyorsa hastaneye gidebilirsn amniyosure testi yapıyorlar amniyon sıvısı mi yoksa başka birşey mi diye
Meryemulutas gamzecgr öyle ıslaklık görünce dedim altıma mı kaçırdım acaba uykuda yoksa bşka bişeymi korktum valla
Meryemulutas mucizem5bebek o kadar fazla olurmu ki yani normal bi akıntıyı anladım ama bu baya fazlaydı ya olabilirmiki 🙄
Sehseh Geçen gün bende de oldu senden bir hafta ilerdeyim sıcaktan oluyor Allah korusun öyle bişey olsa zaten ağrıdan duramayiz heralde terliyoruz hormonlardan