Çok pozitif bi doğum yazmayı inanın herkes gibi bende çok isterdim ama insanın vucuduyla mı alakalı desem nasip kısmet mi desem bilemedim ama her şeyde vardır bi hayır şimdi size hikayemi anlatıyorum.
18 ağustosta normalde kontrolum vardı 40+2 haftalıkdım sabah 10 da bianda suyum geldi ve hastaneye geldim direk yatışım yapıldı kontrol ettiler nstydi açıklıktı kontrol ettiler hep açıklığım 1 parmak kadardı nstdede sancım doğum sancısı değildi ama suyum geldiği için hastanenin dışına dahi gönderemiyolardı her neyse odaya çıkarttılar beni nst sürekli takılıydı zaten açıklık kontrolü yapıyolardı aynı zmandada ama açıklığım devam etmedi sancım yok tabi mutluyum o yüzden taki açılmam olsun diye alttan ilaç koyana kadar ilacı bi koydular feleğim şaştı birden sancı giriyo çok değil mstde ama canım felaket yanıyo belim ortadan ikiye ayrılıyo sanki galiba aşı eşiğim çok yüksek değilmiş benim 🤷♀️neyse sancım var diye annem dedi kontrol ne zman ediceksiniz ağrısı var fln dedikerki suyu geldiği için sürekli bakarsak emfeksiyon kapar o yüzden bakamıyoruz gece 12,5 a kadar açılmam hiç olmadı tek parmakda kaldı bende bilmediğim için her sancım geldiğinde ıkındım istemsizce açıklığım az olduğu için ıkınmam iyi değilmiş bebeğin başı şişmiş içerde bu sefer geldiler direk sezeryana aldılar ama ben nasıl mutluyum acım dinicek diye😂neyse indirdiler beni direk aşağıya acil sezeryan diyerekten 19 ağustos gece 01:01 de kızım dünyaya geldi ama sanki benim kızım değilmiş gibi ben doğurmamışım gibi bi his geldi hala rüyada gibiydim 🤣gerçi şuandada öylede 😅 neyse kızım dünyaya geldi onu alıp götürdüler kontrollerini yapmak için benimde dikişlerimi hallediyolar dikişlerim bitti odaya çıkarttılar beni ilk önce annem geldi sonra kızımı getirdiler minnoşmu minnoş bi kızım oldu🫠rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu şuanda hastane odasında kızım yanımdayken yazıyorum o kadar mutluyumki görmeniz lazım🥳size verebileceğim tek tavsiye illaki ağrılarınız olucak dayanılmaz derecede olabilir ama ne olursa olsun bebeğinizi kucağınıza aldığınız an gerçekten geçiyor hepsi 🥰(biraz uzun oldu hakkınızı helal edin🤲)