Hilalgurce AAmine1823 taş gibi olup migdemin altında topaklaniyor pek bı rahatsız oluyorum cuma kontrol var bakalım. İdrar yolu enfeksiyonundan sancı çıktı antibiyotik yazdı. Kilomuzda düşük İnşallah sağlıkıyla doğururum
AAmine1823 Hilalgurce yaa çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer. Kontrol günümüzde aynıymış. Bende cuma günü gidicem nasipse uzun bi aradan sonra. Bakalım ne diyecek doktor
Simge_celen_ozyildiz_ Damla 6 Kasım-20 Kasım arası denildi şuan net bir gün yok hangi gün almak isterlerse sanırım o zaman alacaklar 😂
Limon06 Prens_prenses777 ben devlet e gıdıyorum 2 farklı hastaneye hep e nabız dan notlarına bakıyorum plesenta ön duvarda yazıyor ama bana bır sey dıyen olmadı hiç bız 33. Haftanın içindeyiz
Prens_prenses777 Limon06 doktoruna Danış bencede rabbim sağlıklı doğumlar versin İNŞALLAH 🤲 banada dua edin rabbim kucagimiza almayı nasip etsin İNŞALLAH 🤲
MeralHandan Rumii96 Benim de 31 Aralık görünüyor😊 Hastanede giyeceginiz kıyafeti nasıl almayı düşünüyorsunuz? Uzun kollu mu almak gerekir bilemedim… Şimdiden almak istiyorum aslinda ama nerden bulacağım bir fikriniz varmı?
Rumii96 MeralHandan trendyoldan bakıyorum sabahlığı olan gecelik alıcam. Birde kısa kollu pijama takımı. Herkes hastanelerin sıcak olduğunu ve doğumdan sonra emzirme döneminde çok sıcakladığını söylüyor. O yüzden kısa kollu alacam.
Limon06 Prens_prenses777 rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin hakkımız da hangı doğum hayırlı ise oyle olsun Rabbım her seyın en güzelini bilir 🥰🤲🏻