ayseaaksoy ayseaaksoy 32+1 yüksek enfeksiyon ve açılmamdan dolayı, yatışım da doğumu ertelemek için yapıldı iğnelerle serumlarla ertelenmesini planlıyor doktorum inşallah
Nrfsn46 ayseaaksoy ne yaptın da acilman oldu canım bende acilmam olmaz diye korkuyorum şuan 35. Haftadayiz
minikcivcivim fizikcianne maşallah canım acaba kaç haftalıksınız ve 11.11 de kaç haftalık oluyor bizde suan 25 haftalığız 11.11 de tam 37 olacağız acaba sezeryan olur mu haftamız uygun olur mu?
fizikcianne minikcivcivim suan tam 26 haftalığım. Sezeryan istediğim için Doktorum sezeryana göre hesapladı 11 Kasım dedi 😍
_Buse_0505 Damla 26 Kasım görünüyor ama sezeryan istediğim için 2 hafta geriden gelirsek kasımın ilk haftalarına denk geliyor gibi inşallah 😊🤍
Mine2010 Humeyraa12 benim yaramaz bir buçuk aydır aşağıda hep yattım maşallah en sonunda normal istemiyorum deyince yatarak iki hafta daha geçiricem 1 eylülde alırım dedi☺️
Elifyarenn Damla Salı günü doktora gideceğim bakalım 25 Ağustos için sezeryan için tarih isteyeceğim. 🙏🏻🥹