Ikimelekannesi_ 14 subat 2024 görünüyor baklim ne olacak kizima 10 şubat demişlerdi ama 28 ocak 2019 da doğdu. Bundada bn ocak sonu şubat başı gözü ile bakiyorum tabi süpriz bir şey olmasa🤭🤭😁kizim 40+1 de normal dogum ile dogdu
Prens_prenses777 ayseaaksoy şuan kaç haftalıksiniz ve rica etsem erken doğum riskiniz neydi bnmde riskim varda bilgi icin
ayseaaksoy ayseaaksoy 32+1 yüksek enfeksiyon ve açılmamdan dolayı, yatışım da doğumu ertelemek için yapıldı iğnelerle serumlarla ertelenmesini planlıyor doktorum inşallah
minikprens_71 Damla 08.06.2023 saat 16.30′da acil sezeryan yoluyla 36+5 haftalıkken kucağıma almak nasip oldu❤️
MeralHandan Rumii96 Benim de 31 Aralık görünüyor😊 Hastanede giyeceginiz kıyafeti nasıl almayı düşünüyorsunuz? Uzun kollu mu almak gerekir bilemedim… Şimdiden almak istiyorum aslinda ama nerden bulacağım bir fikriniz varmı?
Prens_prenses777 Damla kızım olucak plesanta ön tarafta olduğu için sezeryan olucaksin dedi doktorum 8 Aralık doğum olcakti normal olsaydı şimdi 15 kasımı bekliyoruz🤲♥️💝
Limon06 Prens_prenses777 benımde önde ama bana bısey demediler oyle mı oluyor muş normal olmuyor yani 🙄
Limon06 Prens_prenses777 benımde önde ama bana bısey demediler oyle mı oluyor muş normal olmuyor yani 🙄
Asuu-1 Damla Bir değişiklik olmaz ise 10 ekim Happy Mom a göre ☺️ Tabi gerçekte nasıl olur bilemiyorum
meysa_0701 yesilkahve bizimde 28 Aralık ama sezeryan olucagimiz için 15 gün once alınıyor 12.12.2023 Allah nasip ederse 💙🥰