Sevgi-59 35 haftalıgım, Çok kötüyüm saat 5 ten beri mide bulantım var cok az kustum , ter içinde kaldım hala geçmedi 😰😰
Tusse18 Sevgi-59 3.trimesterde tekrardan mı başlıyor bu bulantı ya 😭 15 hafta full kustum suan 25 haftalığım arada bana da gelip gidiyor sanki
2cucukannesi 8 haftalik hamileyim açlıktan agladigim oldu kusmatkan. Hastanelik oldum bi ilac soyledi doktor uyku yapiyor ama dedi 2 tane iciyorum bi seferde eger geçmesse sabah aksam kullan 1 sabah 2 aksam dedi o iyi geldi ama etkisi gecmeden uyursam iyi oluyo
Sehermahsum7321 Nuraslanklc prilam ama bn kullanmadım bir oğlum var dediler çok uyku yapıyor benim oğlum 2.5 yaşında gece 20 defa uyanıyor korktum dedim yesem uykum ağır olur uyanamazsam çocuğumdan dolayı
Nuraslanklc Sehermahsum7321 bende de var 3,5 yaşında ama mecbur yapacak birşey yok yani illa yatırıp uyutmuyor uyutsa da derin bir uyku değil yani normal
Sehermahsum7321 Nuraslanklc valla bn kullanamam 12 katta oturuyorum balkonum fileli değil hiperaktif bir oğlum var bir gün yedim gün boyu gözlerimi açamadım