Kızlar bu sabah 10.14 de doğdukkkk. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Saat 9 u geçerken hastaneye geldik hastanede tanıdığımız doktor var onların sayesinde erkenden doğuma girdik. Ben odamızı süslemeye çalışırken bir anda hemşireler beni aşıp ameliyathaneye götürdü. Eşim aşağıda yatış dosyasını hazırlarken ben ameliyathanedeydim😂 ne olduğunu anlayamadan bir anda doğumda buldum kendimi. O kadar hızlıydı ki hiçççç tedirgin olmadan oldu bitti❤️ sonra odaya geldik hemen bebiş emmeye başladı. Baya ağrı hissettim evet biz spinal olduk bu arada ama bebiş emdiği için çok ağlamadığı için çok huzurlu saatler geçirdim o yüzden ağrılarımı ds kolay unuttum. Kalktım yürüdüm tuvaletimi de yaptım şimdi bebişim uyuyor ben de size bunları yazıyorum. Çok güzel olacak Kızlar. Korkan tedirgin olan varsa hiç düşünmesin ben son gece heyecandan uyuyamam diye düşünmüştüm ama çok da güzel uyumuşum. Siz rahat olun emin olun bebişi görünce onu koklayınca ne ağrı ne sızı kalmıyor. Dünyanın en güzel kokusuyla tanışmanızı diliyorum❤️ benim hamilelik serüvenim bitti artık annelikle ilgili tecrübelerinize ihtiyacım olacak ve ben de annelikle ilgili tecrübelerimi yazacağım buraya❤️ hepinizi çokkkk öpüyorum ❤️ merak ettiğiniz her şeyi sorun anlatmak istiyorum her şeyi