Pnr_KMRC1 Kızlar bebeğim 3 saat memede kalıyor bu normal mi ilk bebeğim doktor 2 saatte bir emzir dedi ama benim bebeğim 3 saat memede kalıyor buda beni yoruyor meme+mama da veriyorum bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde
Damla Pnr_KMRC1 benim bebegimde öyleydi kimisi doğru kimisi yanlış diyor ama ben Emzik verdim alıştı şimdi düzenimiz çok güzel aç olduğu için durmuyor memede 😊
gokcetugumm Seni emzik olarak kullanıyor derler büyükler galiba sizin minisde öyle ☺️ emzik veriyor musunuz bu arada emzirdikten sonra emzikle bir nevi idare edersiniz beliniz sırtınız ağrır sizinde iş yemek bekler anneyiz bütün iş bizde sonuçta 😂
Pnr_KMRC1 gokcetugumm erken doğum oldu 35 +5 te doğdu doktor emzik için biraz bekle dedi diş etleri daha yeni gelişiyor 15 günlük daha bi iki aya emzik vermeyi düşünüyorum emziği var daha kullanmadım evet çok zor oldu benim için her iş beni bekliyor ben emzirmekten bişey yapamaz oldum teşekkürler cevap için canım🫶🌸
Pnr_KMRC1 Damla emziğe karşı değilim bebeğim erken doğdu küvezde kaldı 12 gün şuan bebeğim 15 günlük bir ay sonra vericem emzik doktor diş etleri yeni gelişiyor dedi beklemedeyim🌸💕
Damla Pnr_KMRC1 bol bol emzir şimdi ilerde sen istesen de kucağında durmayacak temas kurun emzige alışana kadar güvende hissediyor seninle temas halindeyken 9 ay karnındaydı ne de olsa 🥲
Pnr_KMRC1 Damla sorun olmıcaksa emziririm tabiki ben çünkü 3 saat emziren ne duydum nede gördüm çevremde o yüzden sordum burda ☺️ yanlız değilmişim başım falan döndü bi ara ter içinde kaldım emzirirken havada sıcak dedim acaba yanlış bişey mi yapıyorum hemen buraya yazdım 😊
Pnr_KMRC1 cokkasmabeabi sarılık yok cnm zaten küveydi 3 gün oldu eve geldi şimdilik gözlemledim kadarıyla sarılık yok 22:00 da emzirmeye başladım 1 de bıraktı üzerine mama verdim hala aranıyordu
cokkasmabeabi Pnr_KMRC1 aranması çok normal bebek annesini istiyor tek güvendiği sizsiniz sizle ve memenizle huzur buldugu için sürekli emme ihtiyacı duyuyor
Damla Pnr_KMRC1 yok bişey olmaz memede dinleniyordur o arada bir bana ebem hep yapışık ikiz gibi gezeceksiniz diyor 😁
Pnr_KMRC1 cokkasmabeabi teşekkürler canım bende 3 saat memede kalınca yanlış bişey mi yapıyorum sandım böyle devam ediyim o zaman 🫶💕🌸