melekkalp227 Kızlar bebeğim e lansinoh biberon almıştım su veriyorum ama kesinlikle içmiyor biberonla Kraft biberon var onunla da içmiyor biberon önerisi verirmisiniz
muallime54 melekkalp227 ben Dr browns aldım geniş ağızlı. Daha kullanmadım ama önerildi, araştırmak isterseniz bilginize olsun.
Kukulikukuli12 melekkalp227 ilk bebeğimde biberon emzik tommee tippee kullandım. Şimdi 2.bbeeğimde de aynı marka aldım. ✌️
Minigiim-vebenn52 Bende durayım wee olanlar uygun onlardan alacağım muhtemelen gönlüm philips aventten yana ama malum fiyatlar
Fenciiii Avent özellikle öneriliyor indirimleri takip edebilirsiniz bende indirimden edindim bir tane
Sukran2022 Bende bi tane philips avent cam biberon aldım küçük boyları o kadar pahalı değil indirme girdiğinde uyguna alabilirsin 🙏 sağlıkla büyüsün inşallah
ysnrtns Philips Avent Trendyol da indirimde şuan 619 TL (hepsi burada da 665 TL) 800 TL ye kadar çıkıyor fiyatı eğer durumunuz müsaitse şuan almanizi tavsiye ederim🌸
melekkalp227 ysnrtns evet alacak gücümüz var philips denemeliyim birde bebeğim normal çisini yapar ama bugün biraz koyu sarı dı ama çok sık da emiyor hava da aşırı sıcak tabi normal mi
__mom1 Anladığım kadarıyla bebek büyük. Ben yenidoğan için anne memesine en yakın dendiği için como tomo aldım ama büyük bebekler için araştırma yapmadım henüz
ysnrtns Annelik konusunda tecrübeli değilim maalesef bizim prensesin iki günü var gelmesine 🐣 biberon konusunda çevrenin tavsiyesi üzerine yorum yapmak istedim🙏