eycan Bu Grupta neden benim anketlerim sorularim cvp lanmiyor acabag hanimlar goren olmuyormu acabag yazilarim sorularim meraktayim 🧐🤔🙈👀👀
Esmara eycan benim de iki üç cevap geliyor bitiyor sonrası sanırım biz dikkat çekici şeyler sormuyoruz 🙃
Deletedmom15257 eycan sadece 1 soru sormuşsunuz yani bir postunuz ve bu var diğer postunuz aşağı inmiş olabilir ondan.kimse yazmamiss
eycan Yok benim bagzen deil hic alamiyom kac gundur biseylersoruyom kimse gormuyor sinirlerim hopladi resmen bosami uye olduk cvp alamicaksak
Deletedmom434 Merhaba,genelde ya görünmüyor sorular çok post açıldığı için veyahut bilgi sahibi değil isek sorularla ilgili yanıt veremiyoruz sorunuz nedir hemşireyim belki yardımcı olabilirim
eycan Deletedmom434 sevindim buna 3 gunden beri karin agrisi var bende uyandiriyor resmen uykudan sorunumbu ve bebeyim yururken karnimda sertlesiyor
Deletedmom434 eycan karın ağrısı derken adet olacakmış gibi bir ağrımı? Eğer öyleyse muhtemelen yalancı sancılar bebeğin karnında sertleşmeside eğer karnının bir tarafı top gibi oluyorsa buna kasılma deniliyor sıklıklarını takip et doktoruna bilgi ver
eycan Deletedmom434 aynen adet sancisi gibi geliyor 3gunden beri gidiyor bidaha geliyor ve sertlesme yasiyorum oda bi gelip gidiyor ve rahmime sancilar girip cikiyor ve acayip icimde donum duruyor
Deletedmom434 eycan pozisyon değiştirdikçe veya ılık duş alınca geçiyorsa eğer yalancı sancılardır yani vücut kendini doğuma hazırlıyor demektir
eycan kotu bisey olmasinda oglusuma kordon dolasmasi vs gibi korkuyorum Rabbim herseyin hayirlisini versin insallah 🤲🤲