Pamuk Evrem990 Sağlık ocağı biz yapmıyoruz dedi.Belki semte göre değişir.Hastanede yaptırdım 4 günde çıktı sonucu.
gamzecgr Evrem990 kan değerlerine bakıyorlar sağlık ocağında ama ona göre kan ilacı veriyorlar d vitaminini direk veriyorlar genelde 17. Haftalarda yerine göre değişiyor mu bilmiyorum da
umutunannesi2023 Evrem990 35. Haftadam saglik ocaginda kan verdim tum vitaminlerime bakti hatta d vitamini guzel cikmis ilacini guzel kullanmissin demisti b12 dusuk cikmisti vitamin yazdi bence aile gakiminize danisin bakabiliyorlar :)
Bebegim3444 Evrem990 sağlık ocağı yapmıyor canım. Tedbir amaçlı gebeliğin basından beri kullanıyorum suan 12. Haftadayım devlet hastanesinde verdim yine dusuk çıktı.ilacı değiştirdik.
Pamuk Evrem990 Rica ederim.Ben 7. Haftada baktırmistim.Iyiki baktirmisim değerim 6 çıktı hiç d vitamini yokmuş.Doktor 10 Damla ilac başlamıştı.
Evrem990 Pamuk iyiki baktirmissnz o zaman gerckten.ya benim şöyle oldu banq doktorum bakmadan 12.haftada başlatti gunde 4 damla bende kendim merak ettim baktirim bi dedim:)baktircam ama işte
Hdemir1618 Evrem990 sağlık ocakları vitamin testi yapmıyor. Kadın doğum doktoruna gittiğinizde isteyebilirsiniz onlar bakıyorlar aslında siz istemeseniz bile
deniz2812 Evrem990 sağlık ocağı yapmıyor. Hastaneden randevu alıp yaptırın. Alamıyorsanız acilden girin doktorum acil istedi diyin 😂
Bebegim3444 Evrem990 randevu almadım ben direk acilden giriş yaptım kan vermek istiyorum dedim bi ton test vardı. Hastane icindeki aile hekimine yönlendirdi beni orda verdim tum testlerimi.
Yeliz34 Evrem990 b12 ve d vitaminini sağlık ocağı yapmıyor devlette yapmadı özelde yaptırdım 12 haftadan sonra yapıyoruz bu 2 testi dedi devlet doktorum benden bu testleri istediğinde 8 haftalık gebeydim
Alen Yeliz34 ben de bugün yaptırdım 8 haftaligim, 12,6 çıktı sanırım yetersiz oluyor dimi doktorumla görüşeceğim