Merge Eşim seyahate gittiği için anneme geldim ama ilaçlarımı unutmuşum. İmom, magnezyum ve demir ilacını içiyorum 4 gün boyunca içmesem bir şey olur mu acaba? Arada aksatan var mı bi şey oldu mu bundan kaynaklı
gamzecgr Merge hiç bişi olmaz soda magnezyumu karşılar demir ilacına arada ara verebilirsin demişti doktor içim rahat etsin diyorsanız günlük 2 tane köfte demir ihtiyacını karşılar
Berceste46 Ne olacak canım send e ek gıda olarak alırsın bol yeşil yapraklı sebze ye demirin karışlasın sade maden suyu iç magnezyumunu karşılar en güzeli doğal yöntemlerle karşılamak zaten pekmez varsa pekmezi sulandırıp içine limon sık bol miktarda demir içerir ben de bi kaç gündür ilaç kullanmak istemiyorum yeterli beslendiğini de düşünüyorum o yüzden içmiyorum
Merge DeustchBurcu çünkü yeterli var ve boşuna para vermek istemiyorum 34. Haftamdayım doğumdan sonra kalır
sumeyyeee_ Merge benim demiri aksattığım çok oldu merak etmeyin 4 günde ciddi bir kayıp olmaz diye düşünüyorum. Ama bu 1 haftayı da geçmesin ona dikkat edin🍃
linaa123 Merge 4 günden bahsediyorsun canım ikinci hamileliğim ne kan ilacım ne vçtaminim hepsi çöp oldu midem asla ilac kaldırmıyo bişeyde olmadı şükür
Nurcihannan Merge ben hepsini bıraktım hiç bişe kullanmıyorum 😏 ne mide kaldı ne bağırsak. Dünyanın hiç bir ülkesinde demir ilacı hariç gebelere bu kadar vitamin dayatmıyorlar