Gozdeugur 11+4 teyim kabızlık problemi yaşıyordum, bugün sabahtan beri ise kasıklarımda hiç geçmeyen bir ağrı var resmen kıvranıyorum. Ultrasonda bebeğimi gördüm her şey normal görünüyor dedi doktor ama geçmiyor saatlerdir. Var mı yaşayan bilen arkadaşlar
Deletedmom15257 Gozdeugur madem.kivraniyorsin nediye evde bekliyorsun .. doktora gidersen geçer neden olduğunu öğrenirsin ya önemli birşeyse ?
Nursemom Gozdeugur anormal bi durum olsaydı zaten söylerdi doktor ama sen kendi doktorunla da bi konuş. Kasık ağrıları yaşamam normal fakat seni kıvrandırıyorsa bi sıkıntı olabilir belki sen yine de kötü düşünme 🙏
baharselo Gozdeugur yaptirmadan enfeksiyon olup olmadığını bilemezsiniz,idrar yolu enfeksiyonu idrardaki anormallikle bilinecek bişey değil ki
Gozdeugur Deletedmom15257 doktora gittim ancak pazar olduğu için normal bi doktora gittim ultrasonda baktı bebek ile ilgili her şeyin normal olduğunu söyledi
Deletedmom15257 Gozdeugur ozaman sen kendi doktoruna git enfeksiyon olabilir cnm oda iyi değil.ne zaman kontrolün
Gozdeugur Deletedmom15257 sabah uyandığımda da devam ediyor olursa kontrolü beklemeden gideyim diye düşünüyorum 😔