Serap-asel Sekerpare16 ben e bebekten aldım Pamuklu Bebek Reflü Yatağı https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-pamuklu-bebek-reflu-yatagi-p-sev-9028
Gunesmoms Sekerpare16 ben yataş ın juno yatağını aldım öyle meth ediyorlar ki.. gerçekren çok rahat a benziyor. Bebekler çok uyuyormuş içinde inşallah kızım da uyur ☺️
hilalaktascelik Sekerpare16 Babyjem aldım kemeri ve yan koruması da var benim hoşuma gitti bakalım oğluş da sevecek mi
imrnx Sekerpare16 ben baby plus aldım e bebekten dn uygunu oydu zaten cok az bir süre kullanacağım için kaliteli bir şey almadım ama bütçenize göre daha güzelleri de var tabi
MerveTeyze Umay bebek çanta olarak taşınabilen reflü özellikli baby nest aldım bana çok mantıklı geldi boyut olarak da biraz daha büyük çoğuna göre ama henüz minik adam gelmedi analar yazsın heeey analar reflülü bebişi olan çilekeş analar bir bakın buraya
MerveTeyze incikaya sağ Salim su gibi gelseler elde burada kullanıcı yorumlarını yazanlardan olsak :) inşallah memnun kalırlar
gulten_01 Sekerpare16 Ben baya öncesinde almıştım aldığımda bu kadar pahalı değildi herkes bütçesi dahilinde uygun olanı altı benimkisi sadece öneri