zlmchnklc Özellikle benim gibi ödem alan anneleri merak ediyorum vücut atıyor mu bu suyu kendiliğinden kiloya mı sönüyor illa kiloda aldım ama çoğu ödem su toplama ne yazıkki bundan merak ettim 36+2yim 12 kilo aldım
DeustchBurcu zlmchnklc 66yla hamile kaldım, 75le doğuma girdim, 1hafta sonra 65olmuştum. Sezaryen bu arada boyum da 1,82. Yine hamileyim, 32+0 daha 3,5 kilo alabildim ama kızımı emziriyorum, onun çok etkili olduğunu düşünüyorum
Damla zlmchnklc ödem ter ile gidiyor çok şu içiyorsun zaten ödem attığından dolayı kiloya dönmüyor yani sezaryen oldum 43 gün oldu 15 kg gitti gebelikte aldığım bütün kiloyu vermiş oldum
cupcakes zlmchnklc 23 haftada 11 kilo aldım . İlk kızımda bu aylarda 3 kilo almıştım . Çok dikkat ediyordum onda hamile pilatesi ve doğum koçu desteği almıştım . Ama doğumdan sonra fazla fazla gidiyor ben 14 kilo alıp 22 kilo verdim 44 kilolara kadar düştüm. O yüzden bunda hiç kasmiyorum fazlasıyla gidecek biliyorum
1996snl zlmchnklc doğuma 79 kiloyla girdim doğumdan çıktım 1veya2hafta sınra tartıldım 11kilo vermiştim 67ye düştüm şuan biraz daha zayıfladığımı hissediyorum çünkü aşırı terliyorum uyuyup uyandığımda kalktığım yere su dökmüş gibi oluyor okdr terledim ki şuan terim tuzsuz halen terliyorum tabi
cokkasmabeabi Damla ödem terle mi gidiyormuş? 2 gündür eridim terden ben de ayak bileklerimi nasıl görmeye başladim diyordum demek terle atmışım 😂
1996snl cokkasmabeabi aaa terle mi atılıyor ya ben doğumdan sonra 11kilo verdim hemen ama şuan daha da zayıfladım ama aşırı terliyorum hayatımda bukadar terlediğimi bilmem artık terim tuzsuz geliyor o derece
Damla cokkasmabeabi evet güzel gitmişti ama çok zordu ya o ter akıntısından kafayı yiyecek gibi oluyordum bazen 😂
cokkasmabeabi Damla saçlarımı çenemde kestim diplerden bile ter akıyor üçe vuracaktim vazgeçtim yorumu okuyunca 😂😂 kapıyı pencereyi kapatıp alabildiğine terleyesim geldi sırf ödemden o acidan kurtulmak için🥴
Damla cokkasmabeabi geçer merak etme hatta birgün uyandığında hepsi gitmiş olur benim pat diye öyle oldu elim ayağım inmişti hep ama ben sezaryen olmuştum sürekli duşa giremediğim için kafayı yiyordum😂
masall123 zlmchnklc benim kilodan çok ödemdi. Tam olarak doğuma kaç kiloyla girdim bilmiyorum. Ama doğum yapalı 11 gün oldu 69 kiloya düştüm. Hamile kaldığım kiloda 66. Çok hızlı bı sekilde kilo verdim. Suya bağlıyorum bu kadar hızlı kilo vermemi. Günde en az 4 litre içiyorum 😋
Minigininannesi zlmchnklc evet atıyor canım korkma… kızımda 58ile başladım 30.haftaya kadar sadece 2kilo almıştım sonra sancılarım başladı hastanede 8 hafta yattım günde 3litre serum verdiler doğumu durdurmak için. 12kilo da öyle aldım 72 ile doğuma girdim 1hafta sonra tartildim 62ye düşmüştüm balon gibi sondum bıkac ay içinde de hiç bir şeyim kalmamıştı.