Denizinannesiii34 Daha 22 haftaligim normel mi bu sancilar ya sabah oldu ilk bide şimdi sabah uyandığımda sancilaniyodum sanki uzun bi süre eğilmişim belim öyle agriyo kasiklarimda sanvilar var ayagimi karnima dogru cekince daha çok acıyo sanki normel mi acıyo canım ama dayanıyorum
Muhammedamine Denizinannesiii34 dayanamadığınız hiçbir ağrı normal değildir . Haftanız çok küçük bunu doktorunuzla görüşmeniz gerekiyor . Hiçbirimizin size faydası olmaz
Denizinannesiii34 Muhammedamine cuma günü kontrolüm beklesemmi napsam bilemedim kafam çok karışti şimdi
Muhammedamine Denizinannesiii34 dinlenince ağrılarınız geçiyorsa önmli değil cumayı bekleyin ama dinlensenizde geçmiyorsa mutlaka gidin
Denizinannesiii34 Muhammedamine peki makat deliğinde ağrı hissetmek normel mi canım ya affedersin ama bilmediğim için soruyorum bide bugün büyük abdestime 3kere çıktım günde 2 veya 1 kere cikiyodum bebeğin hareketleri normel
Muhammedamine Denizinannesiii34 benim de var makatta baskı , ağrı ama ben 35 haftalık hamileyim senin için çok erken 🤷♀️ Şikayetlerinden doktoruna bahset Servikal uzunluğuna bakar belki bebeğin eşiyle alakalı bir durumda olabilir bilemiyorum