aneoluyorum- Evettt arkadaşlar kimler bu zamana kadar kaçar kilo aldı. Ben 33+4 şu zamana kadar 12 kilo 😪
Sedanurumut aneoluyorum- Açlıktan ölüyorum mide bulantım hiç bitmedi ve üstüne yanmasıda eklendi. Hasret kaldım yemek yemeye. Dikkat etmiyorum yediğim burnumdan geliyor sadece 😄
iremmm1919 aneoluyorum- 30 kilo almış biri olarak konuşuyorum 6-7 ay içinde bütün kilomu geri vermiştim. Veriliyor yani hiç korkma ☺️
__mom1 29 hafta 8kilo üstelik fazla kilom da vardı şimdiden doğum sonrası vermem gereken 18 kilom oldu harika 🥲
aneoluyorum- __mom1 of of sağlıklı gelsinler de kilo muhabbeti biz bayanları sıkıyor ama veririz doğumdan sonra inşallah 😅
asli_kaya63 aneoluyorum- 17+3 -10 kilo benimki tersine döndü inşallah fazla kilo da almam çok korkuyorum tekrar almaktan
Gulcannnnnnnn 19+3 henüz 1 kilo :) yediklerime dikkat ediyorum ve ilk başlarda bir kaç kilo vermiştim
Kublook 37 hafta 15 kg 😂 Şuan sabitlendi ama alsam bile çok umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun yeter oda çok şükür iyi ve sağlıklı 🤍