Gizemmpolatt Secretpassenger ben fisher pricenin manuel olanindan aldim ilk cocugumada ondan kullanmistim yine onu tercih ettim
znkara Secretpassenger nuna leaf ev tipi ana kucağı kullanmıştım oğlumda çok rahat etmiştik iyiki aldım dediğim ürünlerden biri şuan fiyatı uçmuş tabiki
Kukulikukuli12 Secretpassenger Eski tip Manuel aldım. Kızım 5 ay mis gibi hep onun üzerindeydi. Sadece gece beşiğine alıyordum. Şimdi 2.bebeğime kullanıcam kısmetse. 🤭
__mom1 Bence bu markaların hepsi gereksiz fiyatları çok yüksek bebek sevmezse elinde kalacak. Uygun fiyatlı muadil alabilirisn almak istediğin tipte
Nrcn91 Babyjörn muadili aldım bende gayet güzel severek kullanacagımızı düsünüyorum o kadar para vermeye gerek yok
MerveTeyze Baby björn muadili Merf baby aldım taşıma kılıflı oyuncaklı yakın arkadaşımda da var bebeklerin hem bacak kaslarını kullanmasına destek oluyor hem de gaz çıkartmalarını destekliyor
Esores Ben trendyol da 2.500 e elektrikli buldum ondan almayı düşünüyorum Manuel ne bilim bebek kendini sallar sallamaz aam diğerinde tak fişi sallansın bana mantıklı geldi ne bilim sonra yarı fiyatına satarım dedim 🤣
MerveTeyze Esores canım elektrikliyi günde 15 dk dan fazla tavsiye etmiyorlar bebişin sağlığı açısından
Beggg Secretpassenger ben bunu aldım 1300 tlye,kademeli olduğu gibi titreşim ve müzik özelliği de var. Uzun süre kullanılmayacak bir şeye yüksek miktarlar vermek bana mantıklı gelmiyor.
mekselinaa Secretpassenger Pierre Cardin aldım biraz pahalı ama inan ablam çok rahat etmişti bime gelmişti uyguna aldım hemen