Rachelgreen94 Merhaba doktorum bes gun , gunde 1 tane klomen verdi ancak saatleri sormayi unuttum. En dogru saat hangisidir bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler♥️
Birhayalimvr Rachelgreen94 saati yokki canim bana gunde 2 dedi sabah aksam sabah kahvaltidan sonra aksam yemekten sonra ictim ama ilk deneme basarisiz oldu adet oldum bugun:(
MelodyFairy Rachelgreen94 saati yok ama sabah kahvaltı sonrası her gün aynı saat olursa iyi olur . Ben öğlene akşama bırakmadım hiç, gün içinde işe yarasın diye Ben 4 gün femera kullandım ama çok güzel büyümüş dedi doktorum
Seval0Seval Rachelgreen94 sabah akşam kullandım ben fark etmiyor saati cuma günü 18:00 da çatlatma inesi verdi ve gün verdi hadi bakalım hakkımızdan hayırlısı
elifsen Saati çok önemli değil ama her gün aynı saatte almaya dikkat edin. En mantıklısı 2 de alın mesela her gün ama
Hrdl Birhayalimvr canım genelde birinde olmuyormuş 2 defa oluyormuş sadece klomen mi kullandın yoksa çatlatma igneside varmıydı
Birhayalimvr Hrdl catlama igneside kullandim canim klomenle 3 yumurtam olustu aslinda ma hic biri tutmadi:(
Z_e_y_a_gul Birhayalimvr benim de aynı üç kere klomen denedik olmadı en sonda eğneyile yomurtalari geliştirdik onda İlk denemede oldu çok şükür şimdi kızıma kavuşmaya gün sayıyoruz rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın
Z_e_y_a_gul Birhayalimvr gelişiyordu ama istediğimiz kadar gelişmiyordu en büyüğü 12 ve 13 mm olmuştu iğne ile 18ve 19 mm olmuştu ve hemen çatlatma iğnesi yaptılar ve oldu çok şükür sizinde olur inşallah 🤲
Rachelgreen94 Seval0Seval hayirlisi olsun insallah bende doktoruma yazdim aklima takildi acaba 2 mi ic dedi ben mi 1 anladim umarim Bu saatten sonra gorur mesajimi
Rachelgreen94 Seval0Seval yok koymamis dr donus yapti 5 gun gunde 1 tane bundan sonraki surec nasil olacak bu cuma cagirdi beni tekrar cagiracak mi acaba yumurta takibi vs nasil oluyor
Seval0Seval Rachelgreen94 reglın 2 günü gittim 4 günü klomene başladım bitti gittim iyi olmuş dedi çatlatma inesi verdi bu kadar
Rachelgreen94 Seval0Seval merhabalar tekrar ben klomen kullandim adetin 9. Gunu cuma gunu dr cagirdi gelismekte olan bir yumurram varmis dun yani pazwr gunu iliski dedi sali gunude kontrole cagirdi acaba bundan sonra ne yapacak dr sizinde basinizdan gectigi icin merake diyorum cok sagolun
Seval0Seval Rachelgreen94 âdetin dördüncü günü ben kullandım perşembe günü çağırdı perşembe kullandım bir dahaki perşembe çağırdı çatlatma iğnesi verdi sağ yumurtaların bayağı iyi dedi öncedendeki kaybım olduğu için boşuna veriyorum dedi zaten olurdu seninki dedi gün verdi iğne vurdum gün ertesi gün cumartesiydi cuma günü iğne olmuştum saat 6:00’da cumartesi pazar Salı ilişki verdi bir gün aralıklı değerlendirdim şu an beklemedeyim 11. günü çatlatma iğnesi çok silik bir çizgi çıktı ilacın etkisi olmaktan korkuyorum
Rachelgreen94 Seval0Seval ay insallah hayirli haberler alirsiniz ♥️ benim bir tane yumurtam icin guzel gelismekte dedi ama bilemiyorum benimde 2022 subattan 18 haftalik kaybim var yaklasik 1.5 senedir gebe kalamadim ama oncesinde hamilelik var diye esimden sperm testi de istemedi bilmiyorum artik herkes icin hayirlisi olsun🌸🌸