Guzelgunlerim Kizlar afedersiniz koşturarak tuvalete gidiyorum bı gidyorum gaz karnım sisiyo.birusuru kayısı yedim activa falan ama yok yani sikistiriyo.Dun çıktım tuvalaete ama bı şiskinlik var ikinmak istemyorum bişey olur diye
Mujde_uren Guzelgunlerim benimde aynısı oluyor kabızlık var sürekli 14+2yiz bizde gece uyumadan 1yemek kaşığı zeytinyağı iç çok iyi geliyor düzeliyor ama tekrar ediyor tabi hamilelikte normalmiş kabızlık oldukça zeytinyağı için çok iyi geliyor kabızlığa birebir🥰
umut123_ Guzelgunlerim ıkınma canım benim başından beri var beşinci ay bitiyor hala devam ediyor. Gaz ve kabızlık başladı mı geçmiyor
Guzelgunlerim Mujde_uren akşam içeyim suyun içine koyayimda gergin cikiyomusun canım tuvalete peki büyük tuvalete afedersin
Guzelgunlerim umut123_ ikinmiyom ama o kabızlığın verdiği bir baskı oluyo ya ondan bişey olmaz dimi?sizdd de öyle bı baski oluyomuyid
Mujde_uren Guzelgunlerim aşkım suyun içine koyma zeytinyağını yemek kaşığıyla icemezsen tatlı kaşığıyla bir kaşık iç çok faydasını gördüm ben 4-5 gün üst üste hiç cikamadim tuvalete karın ağrısından gebercektim anneme sordum zeytinyağı iç dedi denedim ve çok faydalı oldu içini dışını boşaltıyor resmen çok rahatlarsın
umut123_ Guzelgunlerim evet haliyle son ana kadar asla gitmemek lazım lavaboya korkmayın bir şey olmaz ama buraya bir arkadaş yazmıştı çok ıkındım kanamam geldi diye. Bir sürü insan yaşıyor bu durumu