Rmysarft karnım 2 gün öncesinde aşağıya doğru basınç yapmaya başlamıştı ağır geliyordu.bebeğin hareketlerini az hissediyordum.Kasıklarımdan belime hafif hafif ağrılar vuruyordu.1-2 gün geçtikçe ağrılarım şiddetlendi.Çişimi kaçırdığımı sanıyordum wcye gidiyordum sık sık,meğerse suyum gelmişti.İlk olduğu için anlayamadım.Sizlere tek tavsiyem ağrı sıklığınızı takip edin.Ben suyum geldiği için gitmiştim hemen.Ama afedersiniz gelip gidip elleriyle baktıkları için canımı çok yaktılar.Ağrı çektikçe aslında pelvis kemiği açılıyor ne zaman ıkınmanız gelirse kendiliğinden bilinki bebek geliyor.Bu ikinci gebeliğim bunda ağrımı çekip öyle gidesim var hastaneye.(Bir de şunu ekliyim hiç korkmayın doğumdan.insanda ister istemez korku oluyor ama Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın hepinizi.İnşirah süresini okuyun o sancılı anınızda.Ve kesinlikle ıkınma isteğiniz gelmeden ıkınmayın ki yırtılmalarınız ve dikişleriniz az olsun..Ikınma isteğiniz gidince olabildiğince derin derin nefes alın bu çok önemli 💙.Rabbim bir avazda kurtarsın hepinizi..🌸