Merve44- Bişe sorucam bebeğin hareketleri son ana kadar oluyor ama değil mi ben de 37+3 ün ve bebek 30 haftalık gibi hareket edip tekme atıyor yani ??
kalal_zhra 37+1 deyim. Karnımın yanlarına vuruyor. Hala beklemedeyim. Hareket çok fazla var. Acaba kanala yerleşmedi mi ?
Rmysarft kalal_zhra benim karnımın aşağı indiğini hissetmeden önce çevrem söylemişti göbeğim bildiğin aşağı bakıyor ayakları göbek deliğimin orda karnım yukardayken seninki gibi nefes almakta zorlanıyodum nefes nefese kalıyordum şimdi hiçbiri yok reflüde yaşamadım vajinama baskı arttı bacaklarımı kapatamıyorum bebek kasılıp gevşiyor sağa sola toplanıyor
Sevgii27 Bende 37+2 yim kızlar, sancı belden giren ağrı var kasılmalarım da oluyor ama nişan veya su gelmedi psikolojim bozuldu kendimi dinlemekten 😩
Rmysarft Sevgii27 benimde belden giren ağrı var şuan geçip geri geliyor şiddeti düşük şimdilik bakalım takipteyim 😂
Sevgii27 Rmysarft Bu gerçek sancı değildir dimi😀 bende tüm belirtiler var resmen nişan ya da su gelmedi diye rahatım😂
Sevgii27 Rmysarft Benim kanala yerleşti dedi doktorum hatta baya aşağıda bi kaç haftaya kalmaz dedi ondan panik yapıyorum😀 ayy sağlıcakla kucağımıza alalım minnoşlarımızı
Rmysarft Sevgii27 ay benim doktorumda 36. Haftamda hazırlanıyo sende hazırlıklı ol dedi 37+2 yiz bugün bakalım ne zaman gelecek 😂
Rmysarft Sevde4299 aynen 37 ye yeni girdik zaten şu 2 gündür takipteyim ne olur ne olmaz diye bebeğim de baya önden gidiyor kilosu fazla doktor fazla beklemez diyince takibe başladım
Rmysarft Sevgii27 ay evet ya benim 37 nin bitmesine 5 gün var doktorum 39 40 ı beklemez dedi kilosu fazla 32. Haftamda da ileri gebelik haftası teşhisi almıştım şimdi yakaladı gibi haftasını ama yine 1 2 hafta önden gidiyor beklemez demişti doktorlar 39 40 ı o yüzden tedirginim her an