uzaydanbirisi Kızlar 39+5teyim bugün nstde sancım çıktı ama açıklık 0 :(ve ayrıca bebek 4 kilo eğer pazartesiye kadar doğmazsa sezeryan olcak muhtemelen 😅 açılma olması için ne yapmam lazım , sancısı olupta açılması olmayan oldu mu ?
iremmm1919 uzaydanbirisi benimde oğlum 4 kiloydu 3 cm açıklıkla yattım ama sezeryan oldum 😊 Hem çatı darlığından hemde bebeğin kilosundan Sancimda çıktı ama ben hiç hissetmiyordum
Minikperi uzaydanbirisi benim kızıma da doğumdan önce 3800 dediler bi doğdu 3300. Tam 39+5 te doğdu. Ben küvet doldurdum ve belimden aşağısını ılıktan azcık daha sıcak suda köpek pozisyonunda oturdum. O açılmayı baya arttırıyor. 🌸
uzaydanbirisi naz_ozz dediler evet ama iki defa ölçtü ilkinde 4 çıktı sonra 3,800le 4 arası dedi pazartesiyi bekle dedi de , sancım olursa ne olcak onu merak ettim 😂
naz_ozz uzaydanbirisi aboo allahım sağsalim kurtarsın inşallah canım benim bende cuma gidecem bakayım ne olacak😢🤭
uzaydanbirisi iremmm1919 ben hissediyorum sancıyı ama çok çok değil adet sancısı gibi , çatı darlığı var demedi doktor , ama açılma hiç yok 🥲kilosu beni endişelendirdi çünkü normal doğum olarak gidiyordu