coolmother kızlarcım şimdi size sorum biraz özelllll eşimle iki günlüğüne bir yerlere kaçıcaz ama ben parfümümü değiştirmek istiyorum cezbedici olsun çokk istiyorum önerilernizi alabilirmiyimmmmm😇😇😇
Minikperi coolmother benim eşim dior midnight poison’a bayılıyor. Artık parfümün orijinalinin satışı yok ama Muscent parfüm birebirini üretiyor bakabilirsin ☺️ biraz pahalı ama değiyor 😏
bebitomom Chanel chance mükemmel bir parfüm kaç defa otobüste yolda durdurup sordular hatırlamıyorum aşırı kalıcı üst komşum eve gelip gittiğini parfüm kokundan anlıyorum diyor gerçekten aşırı kalıcı ve yoğun geçtiğin yerde koku bırakıyor
Hil7889 bebitomom çok beğeniyorum ama başkasındaa 😂 bana hiç yakışmıyo yaa o koku 🥲 genel olarak esmer tenlere yakıştırıyorum ben 😌
bebitomom Hil7889 aslında sende haklısın 😂 her tende aynı durmuyor parfümler ablam alien kullanıyor abartısız duş alsa bile teninde kokusu kalıyor ben sıkıyorum onun parfümünü 2 saat sonra benden uçuyor koku
fatmadmrz1414 Benim de kullandığım teona parfümlerini öneriyorum eşim de aldı kaliteli ve kalıcı kokular https://teonashop.com/