FDM220 devletten kadınlığından yeşil alan açılıyor devletteki periontoji ye gitmek için 6 aylık bir başvuru süresi açıyor , kadın doğum sevki olmadan gidemiyorsun devlette buna gerek olmuyor ben başta üniversiteyi denedim hatta provalar falan ekstra ücret ödeyerek muayene için randevu alabiliyorsun ama ücretlide bile yoktu izmire gidecektim özele ama sonra Oğuz bey için iyi dediler
Güler yüz konusunda ben ki çok neşeli biriyimdir ama adam tam bir iş odaklı çok bir gülmesi somurtmasın yok yani net işini yapıyor detayda göremediği bir şey olursa çocuğun pozisyonu yüzünden kafayı takıyor boşvermiyor başka yerlere bakıp geri geliyor örneğin bizde eli yumruk şeklindeydi küçük beyin ama daha önce onur bey da defalarca baktı zaten elde parmakta bir sorun olmadığını biliyoruz benim merakım daha çok böbrek kalp beyin gibi iç organlardı ama görene dek adam da isnat etti cidden güzel detaylı bakıp detaylı bilgi veriyor çok net şekilde iyisi ve kötüsü ile örneğin suyunda fazlalık vardı şeker yüklemem temiz gelmişti Allahtan onu söyledim yine de takipte olduğunuz doktorunuza bildirin kontrol altında olsun dikkat edilsin dedi bebeğin kan akışına kalp odacıklarına detaylı baktı yani evet çok güler yüzlü değil ama çok sizi rahatlatan kafanızda soru işareti bırakmıyor çıktığımda bayağı kafam hafiflemiş hissettim çok şükür diyerek çıktım siz de üniversite yada devletten randevu alamazsanız bence bir deneyebilirsiniz yada İzmir’de birilerini bulabilirsiniz