guzelanne01_ Sizinde aynımı aşıdan sonra başladı çok canım sıkılıyor bir sorunmu var bilmiyorumda doktorlr normal diyor Fitil ve lavma olmazsa kendi kendine yapmıyor 2 aylık olacaz düzelir diyin nolur
Dml1234 guzelanne01_ bozma morelini bende aynısını yaşadım 8-9 gün tuvaletini yapmazdı zamanla düzeliyor
Bebek_5467 guzelanne01_ ayy benim bebeğimde aynıydı poposu falan çatlamışti ama korkmayın düzeliyor su vermeyi aksatmayin bide ben bı çay kaşığı hakiki zeytinyağı iciriyordum doktorada sordum içir bişey olmaz demişti onu icincede rahat kaka yapıyordu
mombabe Düzelir canım merak etme, dener misin bilmiyorum ama tatlı badem yağı tuvalet yaptırır, badem yağını parmağına sür azıcık bebeğine yalat 1 damladan bile az bişey, ayak altlarına da sürebilirsin bebeğin. bide sen bol bol tane kimyon çayı iç
guzelanne01_ mombabe denerim canım çünkü içirdiğimiz gaz damlalarının içinde var zaten böyle şeyler,çok çok yiyorum ve içiyorum artık pes ettim ama inşallah dediğiniz gibi düzelir Allah razı olsun
guzelanne01_ Dml1234 ayy sağolasın Allahta senin içini ferahlatsın inşallah düzeleceğini duymak içimi rahatlatıyor inşallah düzelir
guzelanne01_ Bebek_5467 aynen yapıyorum canım yok illa ya fitil atacam ya lavma kızımda yoktu bu sorun😢😢 düzelir değilmi 3 doktora götürdüm üstelik normal denildi
Bebek_5467 guzelanne01_ düzelir dön dönem oluyo mama kullaniyosaniz mamadan kaynaklı da olabiliyor ama benim kızım olduğunda bende çevremde kime sorduysam çoğu oldu dedi