serpilsu Selam kızlar 34. Haftayım ayaklarım çok ağırıyor yani bilekten başlıyor. Şişiyorda ayaklarım. Bileklerim o kadar agrıyorki düşeceğim sanki sizde de oluyor mu?
GiGi1 serpilsu merhaba doktorunuza danışıp efermag magnezyum kullanabilirsiniz şişlikten yürüyemeyen bana cok cok iyi geldi🌸
Sm135 serpilsu bende 34. Haftadayım dizlerim eğilip kalkarken ya da yataktan kalkarken açıyor sadece. Ama bileklerim çok şiş x2 bileğim var sanki 😮💨
DidemB serpilsu Ayaklarını soğuk su da beklet ki ben buzlu su yapıyorum sonra da uzan ve ayaklarını yüksek bi yerde dinlendir. havalar sıcak kendi halimiz de sıkıntılı ödem şişlik olması normal. Bol sıvı tüket bir de
serpilsu Doktor idrar tahlili istedi verdim temiz çıktı. Ayağın şiştiğinde tansiyonunu ölç dedi 14. 9 çıkarsa bana yaz dedi
Zeyzey055 serpilsu tuzsuz ye bol.su iç canim yükselirse tansiyonun ayaklarını havaya dik karanlıkta telefon vs olmadan bekle canim
Hatice-6363 Zeyzey055 Merhaba telefon tansiyon yükseltiyor mu benimde tansiyon yüksekde beni bilgilendirirseniz sevinirim
Neslihanustnol Bende aynı durumdayım 34.hafta ayaklar bacaklar şiş ama tansiyonum bi çıkıyor bi iniyor çok dengesiz, baş ağrıları vs. dikkat etmek lazım tuzlu yememek lazım
serpilsu Sm135 Benimde işte şişlikten çok dizlerimden aşagıya bileklerime doğru ağrı oluyor. Oda tansiyonlamı alakalı bilmiyorum