Kurabiyeannesi Arkadaşlar bu dönemde akıntınızda değişiklik oldu mu daha koyulaştı afedersiniz yapısı katılaştı sümüksü ve yapışkan gibi ve vajina kemiklerim ağrıyor bacağımı ayırmak yürümek çömelmek istemiyorum resmen 🥺
cokkasmabeabi Kurabiyeannesi 33+3 dediğiniz akıntı en başından beri var tahlil temiz kültür temiz ben de saldım çayıra mevlam kayıra 🥴
AysnrTml Kurabiyeannesi 33+6 aynı durum üç dört gündür bende de var ne yazık ki normalde idrar yolu enfeksiyonum var hiç bu şekilde değildi ama bilemiyorum
Kurabiyeannesi gizem8923 oy tek olmadığıma sevinsem mi senin adına üzülsem mi inşallah sağ sağlim kavuşuruz yavrulara
Kurabiyeannesi Ceylankayra ya bu akıntı galiba nişan değil vajinal enfeksiyon gibi bişey çünkü geçen hafta korunmasız ilişki oldu ne zaman korunmasız bişey olsa başıma bu geliyor sabah olsada doktora gitsem içim içimi yiyor 🥺
gizem8923 Korunmasız ilişki sonrası sümüksü akıntı 1-2 gün süreyle devam edebiliyor ama tabikiii artık riskli zamanlarda olduğumuz için her akıntıyı önemsemek lazım