01180322 Zelihaa23 Urfalı olan ben 🥹ve çiğköfteyi kahvaltıda bile yiyebilirim. Ama içinde çiğ et olduğu icin şimdi yumurtali yada yağlı köfte yiyorum genelde eşime yogurtuyorum😁
01180322 Sevdaltun 😁bn daha hamileliğin yarısına geldim. Bı bukadar daha nasıl bekelrim bilmem😁gece 2 de dahi yogurdugumuz vardı🥹
Zelihaa23 Aseriyorum sanki yaa istanbulda varmidir sirageceso olan yerler :)Urfa cigkoftesi yoguran mekan
Zelihaa23 kahvesever__ aseriyorum ama gozumun onunden geciyor ama iyi yogurunca kalmiyor yarim saat falan yogurulacak o kofte
01180322 Zelihaa23 bnde Almanya’ya yerleştim hicbiryerde bulamıyorum sadece makine köftesi var. Ayrıca cok etli yemenizi önermem. Çiğ etle yapiliyo çünkü. Yerine yağlı köfte deneyebilirsinz
TgbHmz Canınız çekmiş ama çiğ et yasak ama tercih sizin tabiki ben bakteri oldugu için hiç bir yer etli yapmıyor diye biliyorum yasaklanmıştı en son 😊
Zelihaa23 TgbHmz ya urfaliyim bizimkiler yapar ama nasil guzel yaparlar yarim saat yogururlar bastira bastira buzla hemde uzerinede limon yanina ev tursusu yaa nerde bulirim ki aglagacam resmen 😅
Zelihaa23 kahvesever__ yoguran yok ben komagene tarzi degil bildigin elle yogurulan icine et atilanindan uzerinr limonn offf offf 😅
01180322 Zelihaa23 🥹aglayabilirim şuan😁annem öyle güzel yapardı ki şuan hem ondan uzağım diye hemde o yemekleri daha 4.5 ay yiyemeyecegim diye . Şöyle rengi kan kırmızısı güzelce dinlene dinlene buzla yoğrulan . Bide köpüklü buz gibi ayran🥹
TgbHmz Zelihaa23 Evde kendiniz veya aileniz yaparsa evet olabilir 😊 ama benımde bir kere çekmişti doktora sormuştum etsiz yiyebilirsin demişti ama çok yemedikten sonra etli de zararı olmaz sanırım
Zelihaa23 01180322 ayneenn uzerine limon ya da ev tursusu kizzz nasil guzeldi nasil guzeldi esim bilse yogur derdim ama bilmiyor kiz valla agzim sulandi ha anlatirken heyecanlandim