Demirela Her hangi one egilme,yerden bir sey alma,comelme veya yerde oturma sorun teskil eder mi? 17.haftamdayim
DeustchBurcu Demirela 15 aylık bir kızım var ve her gün halı fırçalıyorum 32 haftalık da hamileyim, şimdilik bir sorun teşkil etmedi..
plajterligi Demirela 9,5 aylık oğlum var 7 haftalık hamileyim eğilip kalkmayı bırakın gün içinde yapmadığım iş yok 🫠
ececan2006 Demirela 15 aylik oglum 8 haftalik hamileyim oglum 11 kilo hergun hersekilde kucagimda evirip ceviriyorum simdilik iyi gibiyiz 🧿😄😄
nefessmommm Demirela çömelme 37. Haftadan sonra önerilen bir pozisyon ben işlerimi hep çömelerek yapardım rahat bir pozisyondu benim için 32. Haftada bebişim rahime yerleşip bir tık aşağıya indi erken doğum riski oluştu bence dikkat edin şu an çömelmeyi geçtim eğilmiyorum bile
plajterligi DeustchBurcu ececan2006 😂😂😂 arkadaş pişman olacak sorduğu soruya beterin beteri vardır diyip yazmışız resmen 🫠
yesilkahve plajterligi ben de yazacaktım ama sizinkileri görünce yeterli dedim bi beter de ben yapmayayım iki yaş sendromu içinde oğlu olan bir ana olarak 😄😄
plajterligi yesilkahve aayy cinnet geçirmelik🫠 şu an kendi halime şükrettim bizim sadece gece uykusu yok😂😂
Guzelgunlerim Bunu soran arkadaşın yeni hamileliği.bence benimde ilk hamileliğim comelmiyorum egilmiyorum herkesten yardım istiyorum.Valla saolsun insanlarda anliyo.ilk hamilelik endişeli oluyo.