gamzecgr fizikcianne çok uzun bir süre bence kapalı olsa da o kadar sürede dolabın kokusu siner normal market çikolatası bile 1 hafta kalsın tadı değişiyor sanki ama onun dışında saklanır bozulmaz
Yasemincee26 fizikcianne dolaba koysan beyazlar bozulur , dışarı koysan erir . Bence üç ay çok. Çok erken bekleyin son hafta sipariş edin hem havalar dönmüş olur üç aya
Lafayette fizikcianne valla ben 4ay onceden yaptirmis bulundum, hava sicak napim dolaba koydum. Bwyazlarsa da beyazlar yapilcak bisey yok.
Yazmelegi_ fizikcianne 1 ay kala yaptırdım ben dolapta beyazlıyo o yüzden tavsiye etmem bence böyle 2.3 hafta kala da verebilirsiniz ve bebek dolabında saklayin ben öyle yaptım
Hulyaa123 Bende önceden yaptırmayı düşünmüştüm ama dolapta beyazladığını okudum yorumlarda o yüzden erkenden yaptırmadım.Havalar çok sıcak serin bir yerde muhafaza edebilirseniz eğer yaptırabilirsiniz ama bu havalarda buzdolabı dışında erimeden çok zor durur.
Afrodid Çikolata buzdolabında bekletilmesini önermiyorlar. Beyazlıyor ve tadı değişiyor. Serin bir yerde muhafaza edebilirsiniz.
Cglumt ZumrasMom_ instagramda bircançikolata var biz hediyeliğimizide çikolatayıda orda yaptırdık memnun kaldık.2 ay önceden yaptırdı hatta eşim ama serin yerde koruduk sapasağlam duruyolar
ZumrasMom_ Cglumt peki kargo geldiğinde çikolata erimesi diye bi önldm alınmış mıydı? Ben urfadayım burası çok sıcak erimemesi imkansız çünkü
Cglumt ZumrasMom_ canm biz atnı şehirde olduğumuz için hiç öyle bir durum olmadı ama urfayafa gönderiyolar sorun yaşamadık demişlerdi istersen iletişime geç daha sağlıklı bilgi verirler