Defnenin-annesi Allianz genel sağlık sigortam var içerisinde doğum teminatı da bulunuyor. Acıbadem hastanesinde epidural normal doğum düşünüyorum. Allianzı olup doğuma ücret ödüyor muyuz? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Aybarssmom__ Benim Anadolu sigorta eğer doğum teminatınız varsa %100 karşılıyor ne kadara yaptırdınız siz
Defnenin-annesi Aybarssmom__ ne kadar olduğunu tam bilmiyorum eşim yapı kredi çalışanı maaşından kesiliyor sanırım ücreti
Busra-1601 Defnenin-annesi ne zaman yapdi dogum teminatlı sağlık sigortası.ben sigortaciyim yardımcı olayim
elifsen Defnenin-annesi poliçenizde yazar aslında. Benim sigortamın sayfasına girince geçerli hastaneler yazıyor mesela
Busra-1601 Defnenin-annesi karşılamaz maalesef.Allianzda 1 sene bekleme süresi var. kapsaması için 2023 1 ekimden sonra hamile kalmanız gerekli
Defnenin-annesi Busra-1601 doğum kontrollerini karşılıyor şu an 1 yıl şartı sadece doğum için mi geçerli
Defnenin-annesi elifsen acıbadem hastanesi yazıyor baktım aslında ama neyi karşılayıp neyi karşılamadığını tam bilmiyorum gidip yüz yüze konuşmak lazım sanırım
Hil7889 Defnenin-annesi bizimki doğum kapsamlı tamamlayıcı %100 olarak görünüyo ama benim 2. Senem doğum kapsamlıda. buna rağmen hastanenin muhasebe birimiyle tekrar görüşmüştük hiç bi ödeme yapmayacaksınız dendi neden size bilgi verilmedi acaba 🤔 iki tarafı da darlayın son dk da ödeme cıkarmasınlar 😢
Defnenin-annesi Hil7889 aynen biraz baskı yapmalıyım benimki tamamlayıcı değil genel sağlık sigortası ekimde de yenilenecek zaten inşallah karşılarlar
Aybarssmom__ Defnenin-annesi Büşra hanım haklı allianz da 1 yıl geçmesi gerekiyor kapsaması için unuttum ben de :( benim 1 ay bekleme sürem vardı bir an benimki gibi sandım siz yine de sigortanıza sorun en aIndan yenileyeceksiniz kapsayabilir