Nesearya Gamzekck_ parol iç sessiz bir yere geçip bi poşete buz parçaları koyup ensene ve başına koy he bide ben onları yaparken bi tülbentle sıkıca bağlardım kafamı ense kısmımdan çünkü benim ağrım migren ağrısı gibi oluyor umarım iyi gelir geçmiş olsun
Buss34 Gamzekck_ inanır mısın dün akşamdan başladı sabaha kadar geçmedi kafamı kesip atmak istedim ağrıdan. Doktorumu aradım minoset veya parol içebilirsin dedi ama plus olmasın dedi içtim rahatladım
Baharoloji Gamzekck_ bana filtre kahve iyi geliyor bir Türk kahvesi fincanı içiyorum kafein fazla olmasın diye çok ağrı olursa bir deneyin
Gamzekck_ Nesearya parol hiç bişey yaramıyor lavanta yağı sürdüm şakaklarıms oda yaramadı buz koydum ama arkadaş dedi daha beter eder bıraktım. Ama denerim tekrardan teşekkürler
Nesearya Gamzekck_ baş ağlısını buz tetiklemez ama çünkü baş ağrısı için önerilen sıcak soğuk kompres yöntemi ayaklarına soğuk su tutup sonra sıcak suda tutabilirsin belli bir zamandan sonra vücut alışıyor parola merak etme 🥰
Gamzekck_ Mervekaram22 parol aradım dün bi tane buldum içtim o geçirdi bugünde eczaneden aldım iyi geldi üç böyle bir performans beklemezdim o ilaçtan sende iç istersen