kvsr22 1 hafta hastanede yattım, tüm değerlerim yuksek ama tansiyon biraz iyi gidiyordu, iyice yükselmesini beklediler ama bu sürede karnimda aşırı asit birikti, bi doktora denk geldim de asit toplamış alalim bebeği dedi yoksa daha bekleyeceklerdi 1 gun daha yaşayabilecek nefes alabilecek durumum kalmamıştı, bebek doğdu 640 gr, tabi ödemi gidince az daha düştü, yoğun bakımda kalacak, hala taburcu olamadım karnimdan asit boşalıyor sadece doğumda 3.5 lt asit cikmis ve sonrasında bi o kadar daha cikti, bilkent şehir hastanesinde asistan öğrenci derken ellerinde kepaze oldum gözlerim görmemeye başladı, yani şans eseri kör olmaktan ve ölmekten kurtuldum, o kadar kötü halde olmama rağmen yanıma kimseyi almadılar, karnımdaki asitler hep hortumdan disarincikti günlerdir ıslak.carsaf yatakta yatıyorum hastanede rezillikler diz boyu, böylesine riskli durumda bu hastaneye gelmek zorunda kaldigin icin öylesine üzgünüm ki psikolojimi nasil toparlarım tüm bu korkuları nasil atarım bilmiyorum, çocuğum küçük olduğu için kuvezden bebekler icinde en kritik durumda olan benimkiymis, ciğer geliştirici yapıldı 2 doz ama gelişmemiş ve verdikleri havayı geri itiyormuş kabul etmiyormuş damarları dar olduğu için akciğerde, bekleyip göreceğiz durumunu , keske bebeğin normal bir zamanda doğsaydı da bu kotu günleri unutabilseydim ama bebek burda kaldığı sürece bu lanet yere gelmeye devam ed3cegim umarim ona iyi bakarlar nolur duanızı eksik etmeyin