yeninesilanne-99 Kızlar doğumuma 20 gün kaldı, sezeryan yada normal doğum fark etmiyor ikisinden de korkuyorum. Motivasyona ihtiyacım var, beceremicek gibi hissediyorum 😔
FatmaJale yeninesilanne-99 benim de 22 gün kaldı ilk doğumun ve korkudan ne yapacağımı bilmiyorum 😵💫 Allah yardımcımız olsun 🤲
denizgurbuz Jale155 Hic korkma benim ilk gebeligim ama aklima hic bisey getirmiyorum.Kötü dogum hikayeleri dinleme hatta kimseyi dinleme herseyi akısına birak dua et. yeninesilanne-99 bende aynen böyle düşünüyorum akışına bırakıp kötü şeyleri okumamak duymamak en mantıklısı. Herkes farklı sonuçta aynı şeyler olcak diye birşey yok.
Balbebek012 yeninesilanne-99 2 normal doğum yaptım acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor her şey ben de ne sezeryan ne normal her ikisinden korkan biriyim ama bir şekilde olıyor özelde doğurdum özelde yap bence en azından özelde ki ilgi alaka kendini daha iyi hissettirir
yeninesilanne-99 FatmaJale benim de ilk doğumum başıma ne gelecek diye düşünüyorum içime bi korku girdi
Jale155 Hic korkma benim ilk gebeligim ama aklima hic bisey getirmiyorum.Kötü dogum hikayeleri dinleme hatta kimseyi dinleme herseyi akısına birak dua et.
Balbebek012 yeninesilanne-99 devletle ilgili tek iyi bir şey duymuyorum akraba eş dost birini bul bari o zaman devlette en azından tanıdık olunca belki rahat edersin. İnşallah iyi birilerine denk gelirsin burdaki devlet hastanesi çok kötü evime 3 dk mesafe olmasına rağmen doğum için 2 saatlik yola gittim valla
Mummumlilo Benimde çok az kaldı bide normal doğum olacak inşallah herkes başardıysa ben nie başaramayım diye düşünüyorum bide sürekli doğum anını düşünmüyorum ben kızıma kavuşacağım annelik nasıl bşy onu tadacağım bunlar daha kalıcı benim için
yeninesilanne-99 Mummumlilo benimkide normal doğum olacak, ama son onda sezeryana dönerse diye korkuyorum aklımdan bi sürü şey geçiyor. Hamilelik hormonundan kaynaklı galiba 🤦🏻♀️
babyasyanil Kafanızdan silin korkuyu her şeyi akışına bırakın. Her ikisininde zorluğu var elbet ama siz sonuca odaklayın kendinizi. Kulağınızda ağlama sesini, burnunuzda kokusunu hayal edin💖
yeninesilanne-99 Balbebek012 bizim buradaki devlet hastanesi iyi, tavsiye üzerine tercih ettiğimiz bi hastane. Ama inşallah herşey yolunda gider