Cincinatti Acil doğuma alındım ciğer geliştirici 2 doz yapıldı ama aşırı hızlı nefes alıp verdiği için yorgun düşüyor, küvez içi solunuma bağlandı. Ben taburcu edildim Biraz moral..🙏🏻 Ne zaman düzelir ne olur 🙁
Mikoosu Cincinatti canım bir tanıdığım da aynı haftada doğum yaptı 2200 doğmuştu bebeği 2 3 hafta sonra çıktı kalp ritmi bozuk ve nefes problemi vardı ama şimdi gayet iyi 2 buçuk aylık o yüzden hiç korkma 2 3 haftaya kadar çıkar toparlar
Papatya_kokuyo5 Cincinatti kuzenım 33 haftalıkken doğum yaptı canım solunuma bağladılar ciğerleri iltihap toplanmış denildi entübe edildi 15 gün sonra çıktı bebeğin daha küçük merak etme orda çok iyi bakıyorlar onun için en güvenilir yer orası
Kurabiyeannesi Rabbim sağ sağlim kavuştursun nasıl oldu birden haftamız aynı bende korku basıyor erken doğumla ilgili
Cincinatti Kurabiyeannesi nst de hateketleri durdu değiliklik olmado kordon düğümüde olunca almak zorunda kaldılar stres yapmayın hiç bebek geleceği zamana kendi karar veriyor.🙏🏻
Cincinatti Papatya_kokuyo5 Gözüm arkada değil gerçekten çok iyi baklıyor ama annelik işte, telefonun başında bekliyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur💜
eylulmihrasmom Cincinatti rabbim yardımcın olsun canım insallah tez zamanda kavuşursunuz🤲🏻 ben de bugün 30+3 doğum yaptım maalesef. çok zor evet ama nolur güçlü dur ve sütünü sağ senin sütün ona şifa Allahın izniyle
Cincinatti eylulmihrasmom Allah yardımcınız olsun sizinde bebeklerimize şifa versin Allahım tez zamanda kucağımıza alalım inşallah🦋 Bizimle beraber bir ömür beraber olacağız inanıyorum üzülmeyin sizde sütümüzü etkilemesin💚