Meli-sa Kızlar şuan adet oldum ama az az çoğalacak eminim folik asit almayı düşünüyorum hangisini alacağım hamgisi daha iyi bide adet bittikten sonra mı kullanacağım bilgilendirirseniz sevinirim😊
Tugcecey Meli-sa bebek düşüncenizden 3 ay önce başlamak öneriliyor. Ben solgar’ın folatını kullanıyorum. Gene kalmadan önce başlamıştım 1 kutu bitmişti. 2. Kutuda hamileyim
Meli-sa Tugcecey 5 ay oldu korunmayalı bıraklı olmadı henüz bu ay kullanmayı düşünüyorum reçete ile mi alınır yoksa eczaneye gidip alabilirmiyiz
incikupelikiz Meli-sa ben regenesis max kullanıyorum. Doktorlar folbiol yazıyor ve dozajı yüksek hamilelik için önermiyorlar genelde. Siz multivitamin şeklinde olanlardan istediğinizi gidip alabilirsiniz eczaneden
Feryyy Banada devletteki doktorum folidoce vermişti ama benim özeldeki doktorumda gebyfoll omega aldırdı bilen kullanan varmı
Yigit_Yagiz_Moms Feryyy evet acıbadem memorial gibi hastanelerdeki doktorlar genelde gebyfol veriyor ben de kullanmıştım içeriğindeki folik asit kimyasal değil. Ayrıca b12 ve iyot da içeriyor tavsiye ederim
Feryyy Yigit_Yagiz_Moms aa iyi yani bende diyorum kimseden duymuyorum sipariş ettim eczaneden içeyim ozaman değilmi etkisi yüksek ozaman