gamzecgr Zelihaa23 bebeğe bir zararı olmaz sadece mide hassas oluyor ya da işte hamilelikte basur da çok görülebildiğinden hepten onu da arttırmasın diye yemeyin diyorlar sadece
Tgc16 Zelihaa23 Valla canım miden hassas değil ise hiç birşey olmaz. İlk 4 ay yediğim acılı turşularin ve ayriyetten içtiğim turşu sularının haddi hesabı yoktu. Hiç birşey olmadı. 😀
12eslem_yaren Tgc16 😅😅 ayy Elhamdülillah bende aşrı dercede acı biber yiyordum biraz ara vermiştim bugün gene yiyecem desene konu acilnca canm çekti
Tgc16 12eslem_yaren Bende sen söyleyince canım çekti şimdi tekrardan. Çevremdeki herkes söyleyince bırakmıştım zorla. Yoksa kafama diktigimi biliyorum o acılı turşu suyunu. 😂
12eslem_yaren Tgc16 ayyy mis mis valla zararli diyorlar ama napacan anam can bu çekiyor herkes hamilelik te ya tatlı yada ekşi aşeriyor benim ilk aserdigim aç biber oldu 😅
SNurays Zelihaa23 ben çok severdim acıyı turşuyu acayıp 10 15 biber yerdim yemeklerle falan hamile olduktan sonra limon turşu acı biber yiyemez oldum anında midem yanıyor felaket bir şekilde niye böyle oldum bilmiyorum ben hiç yiyemiyorum
Zelihaa23 SNurays ya ben sogan yersem oluyor onun disinda masallah hoc rahatsizligim yok pis bogaz oldum diyebilirm
SNurays Zelihaa23 yani hiç mide rahatsızlığım da yoktu niye öyle oldum bilmiyorum umarım doğumdan sonra geçer birde kız bebekte böyle şeyler mi aşerirler miş benim dondurma tatlıyla daha çok aram var ama bebek kız ;)
Zelihaa23 SNurays eksi tuzlu seyler aserdim genellikle de erik doner pizza tuzlu eksi falan hic tatli asermedim
TomrisHanim Zelihaa23 çok normal çok güzel hamilelik dönemi her haftası 🤰 anın tadını çıkarın her zaman hamile olamıyoruz sonucta 😇