Zeynep8 Kızlar 10 haftalık hamileyim dün ve bu gün oksurdugumde sağ kasigim batıyor agriyor bebek ordami bi korku var bende neden oluyor ya
Semanurmurat Zeynep8 normal canım bende de oyle oluyor du ilk haftalarda korkma,ama yinede doktoruna sor icin rahat etsin.
Sonay Zeynep8 bendede oluyor neden oluyo bilmiyorum iste tahlili yapıldı bişey çıkmadı sanırım herkeste olan bişey karın kasların gerildiği için yad bebek büyüdüğü için olabilir
Suheda Zeynep8 canm bende 10haftaligim ayni sey bendede oluyor oksurunce hapsirinca bianda kasiliyor gibi oluyor ama saniyelik geciyor sonra bence bi sorun degildir bu
Hatice96 Bence hiç kafana takma çünkü bir çok gebelikte bu var bende de oluyor öksürmeye korkuyorum bebek firt diye çıkacak gibi oluyor .normal bence çünkü oksururken karın kaslarimiz harekete geçiyor. Merak etme tatlim. 😊
seymos Zeynep8 hastalandim senin haftanda cigerlerim söküldü her oksurdugumde de rahmim kasıklarım dehşet ağrıyordu. Doktora gittim korkma büyümüş o öyle öksürükle seni.birakmaz dedi güldü bayaa bı 😊 endişelenme bişey olmaz inşallah
ozdenarda Zeynep8 bende ayni seyleri yasiyorum oksurdugumde hapsurdugumda oksurucegin yada hapsurucagn zaman cenin pozisyonunu alirsan yada ayaklarini cekersen karnina dogru agrin olmaz canm zararda gormems olursun