Buse_0 Kızlar tam 7 aylık hamileyim iki üç haftadır bacaklarımda özellikle geceleri yoğunlaşan bir kaşıntı var uyutmuyor bile. Sizde böyle bir şey yaşadınız mı neden olur acaba
semosderler Buse_0 bende de var ve doktorum yarın sabah gelmemi söyledi acil yapılması Gereken testler varmış
Sak94 Buse_0 merhaba bende 23. Haftada aşırı kaşıntım oldu doktora gittim tahlil yaptı çok şükür sonuçlarda bişey Çıkmadı fakat krem verdi o krem kaşıntımı aldı sonrasında da kendiliğinden geçti
elifsen Bazen karaciğer enzimleri buna sebep olabiliyor mutlaka kan tahlili yaptırın. sıcak olduğu için de olabilir ama tedbiri elden bırakmayın
semosderler Ocak04_26 sanmıyorum kuruluktan olanağını çünkü ben bayağı su içiyorum ve günlük duş almaya çalışıyorum ona rağmen kaşıntım var
Buse_0 Ocak04_26 hayatımda bu kadar su içtiğim bir zaman olmamıştı inanın ve bu kalıntılar sadecee bacak kısımda var dediğim gibi nemlendirmeme rağmen tek orda olması aklımı karıştırdı
Ocak04_26 semosderler isterseniz bir doktora görünün. Çok geçmiş olsun. Ama karnınıza sürdüğünüz kremi o bölgeye de sürebilirsiniz genellikle çatlamadan önce hamilelikte kaşıntı olduğu söylüyorlar.
Buse_0 Ocak04_26 nemlendirdiğim zaman genel olarak tüm vücudumu nemlendiriyorum üst bacağımda hafif çatlaklar oluştu kaşıntı yaşamadım ama kaşıntı alt bacaklarımda