Karenim13 Kızlar 34 haftalikken tatil yapan oldumu????gerçi uzak mesafe değil 2 saatlik yıl fakat yazlık 4.kat.maglum havalar fena sıcak.coluj cocuk istiyor ben korkuyorum.yada eşimi tek yollucam cocukla
Blueberry0 Karenim13 ohoo bizim halamin gelini 1 hafta tatile gitti bizde vardık ailece gitmiştik karnı burnundaydı her an dogurabilirdi 9 aylıktı bide hiçbişey olmadı😂
cokkasmabeabi Karenim13 ben gitmiştim ama şu sıcakta tavsiye etmem markete giderken tansiyonum düştü rezil oldum iki çocukla bir de oraları düşünemiyorum şu an
minikmelegim_ Karenim13 ben suan 35 haftayım ve yerimden kıpırdamak dahi istemiyorum. Ben olsam gitmezdım
Dila23 Karenim13 doktorunuzla danışmanızda fayda var, 28 haftada doktorum zar zor izin verdi tatile gitmeye
Karenim13 cokkasmabeabi aslında cocuk derken 11 yasinda kizim 1 cocuk var..evet sıcak ve nem korkutuyor beni sıcak dokunuyor bana dediğiniz gibi bakkala gidiyorum başım dönüyor çarpıntı felan😔😔
Karenim13 minikmelegim_ aslinda bende öleyim kizim beni çok istuyor sende gel diye ikilemdeyim esim goturcek yoksa 2 günlüğüne..sasirdim kaldim birazda evhamli bir tipim var
cokkasmabeabi Karenim13 gitmeyin o zaman valla şurda 300 mtlik yere gittim fena oldum tatil diye rezil olmayin
Karenim13 cokkasmabeabi haklısınız evet gitmiyorum birde ev en üst çatı sıcak tepemde mahvolacagim.babali kizli gitsinler ne yapayım
Seter Karenim13 12 saatlik yola gittim 33 haftalıkken çok da güzel geçti bir tane de kızım var 3 yaşında sırf onun için gittim ama doğum öncesi bana da iyi geldi. Sanırım bu biraz nasıl geçirdiğinizle ilgili hamileliği
Karenim13 Seter evet ben biraz evhamliyim ve sıkıntılıyim.sanirim gidersem onlarada huzursuzluk verebilirim.heleki bu sıcak ve nemde oturayım.en iyisi