dolunayes nazli61 oran bakim bi Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakamini yaz bakim Erkek gibi geldi
nazli61 dolunayes eşim 04/09/1987 ben 26/05/1988 son adet 27mayıs-1 Haziran arasıydı. Beta olarak 12648 yazıyor kan testinden 7 temmuzda 5 haftalık hamilelik olduğunu doktor söylemişti
nazli61 dolunayes çok enteresan doktorum dün erkek büyük oranda yanılmam ben dedi ama ufak bi açık kapı bıraktı da ama yanılmam da diyor ben de anlamadım belirsiz kaldı
nazli61 dolunayes Ben anlamıyorum ama hiç bi çıkıntı falan görüyor musunuz resimde. Doktor onu mu gördü acaba öyle dedi.
dolunayes nazli61 yok cikinti vs gormuyorum Diyorum ya bebek net degil ama kiz naifligi :) Oraninda kiz Doktor kordonu mu karisti yoksa erkek mi inan çözemedim bu resimde erkeklik bi durum yok
Fhnxxhnxdhnbg- @"dolunayes banada bakarmısnz Anne doğum tarihi 28.11.1994 Baba doğum tarihi 27.08.1994 Anne hamile kalma yaşı 29 son adet tarihi 8 temmuz
Yenianne7 dolunayes  Bana da bakar mısınız oran için bakmıştınız ama hala öğrenemedim burda 12 haftalık merak ediyorum ☺️
nazli61 dolunayes teşekkür ederim doktor bizde hata olmaz diyip erkek dedi ama tabi bir ay sonrayı bekleyelim de dedi☺️ Önemli değil zaten sadece alacağım şeyler var indirimde kaçırmak istemedim de cinsiyet belli olmadan da alamıyorum 😕