Ayseasena ug_fa-3diplomalianne bu gün denemelik uni baby aldım ama sivenoya da yakın gibiyim. Yumuşatıcı kullanmayı ise hiç düşünmüyorum
ug_fa-3diplomalianne Ayseasena uni baby içinde zararlı kimyasallar var kullanmayın lütfen siveno temiz içerikli
Esrahmet Ayseasena iki kızımda hassas ciltli o yüzden mustela ,2 si1 arada kullaniyorum aşırı memnunum şampuanda
Ayseasena Esrahmet ben biraz ön hazırlık olarak alıp yedeklemek istiyorum malum fiyatlar heeer saat güncelleniyor 🤦🏻♀️
Ayseasena Honeybaby_ zaten çoğu alkol paraben içermez ama kimyasak konusu çok karışık. Yok onun etken maddesi bunun etken maddesi diye katıp karıştırıyorlar. Yine de bilindik markaları tercih etmeyi düşünebilirsiniz
ug_fa-3diplomalianne Ayseasena en iyisini yapmış olursunuz herşey bebişlerin sağlığı için elimizden geldikçe 🥰🌺
Catmom Ayseasena şampuan mustela deterjan duru granül kullanıyorum iki senedir. Şimdi bebeğe de yine aynı kullanacağım.
Kurabiye93 Ayseasena Dalan granül sabun veya Duru granül sabun. Ben Dalan tercih ettim en temizi oydu. Hastanenin öneriside bu yöndeydi. Şampuan içinde Mustela Önerildi.
2melkannesii MerveTeyze ne demek rica ederim 🌿 ben liste yaptım bunları ordan bakarak alışveriş yapıyorum ☺️
miniyo Selcanunal2004 Şampuan olarak uni baby den çok memnunum . Hastane de de uni baby kullanıyorlardı . Ben de bayağı araştırıp aldım
Selcanunal2004 miniyo öyle mi O zaman onuda unıbaby alayım Zaten herşeyi ondan aldım Islak mendil pamuklar deterjan leke çıkartıcı