000 Herhangibirisiiiiiii ben ben çok fena su gibi oluyorum iki hareket edince duşa girip çıkıyorum iki dakikaya yine su gibi terliyorum 🤦♀️🤦♀️ sabaha karşı uyanıyorum hem terden su gibi oluyor yüzüm her yerim
efelinamoms Herhangibirisiiiiiii tam 30 haftaliğiz bugun sıcaklardan basimi kaldiramiyorum birde 14 aylık bebisim var artık doğum sonrası korkutmuyor beni biran önce haftam gelsin diye bekliyorum 😭😭
Herhangibirisiiiiiii Buse-damyann Hazırlıklar ne durumda ☺️ gerçi ben tam eksik bitti diyorum başka bişey çıkıyor 😂
Buse-damyann Herhangibirisiiiiiii bizde de aynı yavaş yavaş bitti sayılır diyoruz bişey çıkıyor ama çoğu bitti 😍
Herhangibirisiiiiiii 000 Bende öyleyim ne yaptığımı bilmiyorum 😃 gece sıcaktan uyuyamıyorum sabah bi bakmışım ter içindeyim
Asel-2023 Valla artık ne yaşadığımı bilmez durum da koyverdim gitti evim tadilatta bı annemde bı kaynanam da yım her yer sıcak isyaaaaaannnnn diye başlamak uzereyim 🤣🤣🤣 2 bebe bı de karnım da
Herhangibirisiiiiiii Asel-2023 Sizin iki katı zor 😥 ama anneniz ve kayınvalideniz destek oluyor sanırım.. ben gurbette evliyim annem uzak bana doğumda gelebilecek sadece 🥺 kayınvalidem yakınımda ama sağolsun hiç bi faydasını görmüyorum
Asel-2023 Herhangibirisiiiiiii valla o iş öyle değil doguruyum çorba getirenin olmaz iki yavrumd a da eşim baktı bana bunda da refakatçim bile eşim kalır zaten kimseyi de istemem
Haticealp Bizde 31 haftaligiz tam bugün sıcaklarda başımız dertte bebek hareketleri nasıl kızlar sizin 😊