Mebus ilk gebeliğimde 13 yada 14.haftadan sonra bel ağrısı ve ayakta hissizlik sebebiyle yürüyememeye ve kasılıp kalmaya başlamıştım ayağımı sürüyordum genelde doktorum beyin cerrahisi ile görüşmemi önerdi 16.haftada yanlış hatırlamıyorsam mr çektirdim benim amacım sezaryen desin değildi çünkü farklı bir şehirde özel bir kurumda doğum yapacaktım isteğe baglida olsa sezaryen doğum istiyordum her türlü neyse beyin cerrahi direk fıtık olduğu halde normal doğuma engel değil dedi gebelik sonuna kadar bel ağrısı çektim hatta sancım varmış ama ben bel ağrısından hissetmiyordum özelde ve devlette takipliydim son haftalarda da devlette ki doktorum ben seni bu şekilde alamam ortopedi beyin cerrahisi görsün yine dedi gördüler ikiside engel değil normal doğum yapar dediler ama kadın doğum doktoru ben o riske girmem demişti. Asıl doğum yapmayı planlafigim ve doğum yaptığım kurumda ise şeker sebebiyle sezaryene alındım bir anda. Belden bende korkudan istemiyordum ama ne zaman o iğneyi vurdular ben o zaman rahatladim 7 8 ay sonra ilk kez ağrım yoktu bir çok kez teşekkür ettim sonrasında iğne sebebiyle ağrım olmadı arada sırada hep olan bel ağrım oldu. Şuan 2.ye hamileyim bel ağrım var evet ama ilk gebeliğimdeki gibi değil bana engel olmuyor en azından kısacası korkmayın o an rahatladiginiz an oluyor kadın doğum hekimleri risk görürken diğer branşlarda risk görmüyor ama düşününce risk çünkü ben spinal anestezi yapılırken bile beni sabit tutmalarını rica ettkm ağrıdan tepki olarak farklı bir şey yapmamak için 🤗🤗 oldukça uzun oldu ama.durum bu 🤗🤗