denizyc dolunayes bide elleri ayakları erken belirgin olınca erkek diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumda baya belirgindi
dolunayes denizyc yok ya benimkide belirgindi :) dur esimden istedim görsem aticam sana usg de cikinti var doktorun verdigi kagitta yok
Siyah_inci Benim bebeğim 11 hafta 2 günlük acaba cinsiyet tahmini yapan var mı hani kese şekline göre bakıp biliniyor ya bilen var mı
dolunayes Siyah_inci yok resmi yukle link cikar zaten yaninda kopyala yazar Kopyala buraya mesaja yapistir
Bebek_cund_annesi dolunayes evet erkek. Bayada net dedi erkek Hatta bu tartışmaya açık birşey değil sonradan değişcekte birşey değil pipisi net belli dedi. Bizde baya net gördük 😂😂 değişirmi siz ne diyorsunuz
dolunayes Bebek_cund_annesi değişmez gibi canim o kordon degilse karistirmadiysa Bebek resimde kiz ama Detayliya girdi mi netlesir ordada
Bebek_cund_annesi @dolunayes Bizim aile doktorumuz dur kendisi. Yengemler kardeşler hepsini böyle 14 16 haftada tık diye söylüyor. Yanılma olmadı hiç. Bakalım hayirilisi
dolunayes Bebek_cund_annesi yani zaten degismezde sen oyle dedin diye sordun ya ondan dedim kordon degilse erkektir zaten :)