omuyk09 Kızlar merhaba, sezeryan ile 38+2 de doğum yaptım bugün doğum yapalı 11 gün oldu merak ettiğim, doktorum 40ın çıkınca gel dedi. Nasıl muayene olucak alttan mı bakıcak? Yoksa ultrasonla mı kontrol edicek bilen yardımcı olabilir miii ?
Yazmelegi_ omuyk09 40 tan önce bi gittim muayeneye karından baktı bide dikise baktı 40 da aynısını yapar heralde
Myworld37 omuyk09 12 günlükken ilk muayne oldu ulturasyondan karından baktı. 1 ay sonrası tekrar gittigimde ulturasyonla alttan baktı
Yenianne7 omuyk09 40. Gün gittiğimde karından ultrasonla baktı dikişlerin durumuna vs alttan bakmadı yani gerek duymadı. Sıkıntı görmeyince korunma yöntemleri hakkında konuştu 2 yıl bebek önermiyorum dedi o şekilde yani.
omuyk09 Myworld37 bende 1 haftalıkken gittim sadece dikişlere baktı ultrasonla hiç bakmadı 40 olunca da bakmaz insallah alttan 😬
omuyk09 Yenianne7 Anladım umarım benimde öyle olur Ne olursa olsun alttan muayene deyince kanım çekiliyo benim herşeyi yapıp onu yapamicakmışım gibime geliyo irkiliyorum 😬😂 teşekkür ederim bu arada🙏