gulruba Mltmbrz inşallah en kısa zamanda görürüz benim de 22siydi iptal edip 29′a aldım kesin olsun dedim
Raziyenurx gulruba benim 83 çıkmıştı betam birdaha baktırmadım neden sürekli kan veriyorsunuzki şimdi 19 haftalığız
gulruba Raziyenurx doktor istedi 😕folik asite bile başlatmadi bugünkü sonuçlar çıkınca başlatcaktı ben gittim kendim alıp kullanmaya başladım
mommys1 gulruba seni iyi anlrım bebiş bende ocakta kürtaj oldum kalbi durmuştu çok şükür rabbim tekrardan nasip etti gönlünü ferah tut ❤️
Raziyenurx gulruba yaa anladm canm sen içini ferah tut bişey olmaz 7 haftalıkken falan ultrasonda görürsün inşallah
gulruba Mltmbrz inşallah alttan muayene ile net gözükür son adet tarihine göre kaç haftalık hamilesin
Edaaa123 gulruba yav matematik denklemi bu eşit eşit artsın 3 aşagı 5 yukarı nişey olmaz Rabbim gönlünüze göre versin
gulruba Mltmbrz benimde 5+3gozukuyor doktor adet tarihimi 1hafta ileri aticak galiba ilk gebeliğimde de degistirmislerdi
Mltmbrz gulruba geç veya erken hiç önemi yok önemli olan yavrumuza sağ salim kavuşmak ☺️ rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın. Ben ikinci kez tadıcam bu duyguyu Allah’ın izniyle 🥰🥰
gulruba Mltmbrz benim de 2.kez ama inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin 💫💫