Elenora Nefised ben karnıyarık pilav salata 🥗 bir de çorba yaparım ama bende çorbada kararsızım tel şehriye çorbası olabilir 😁
aminehumamoms Azime26 evet en iyisi pilav ama ben evde pilav yaptım mı ben yemiyorum pilavı eşimde çok sevmiyo sokak hayvanlarına gidiyo nezaman yapsam hayvanlara veriyorum valla
chefmom Nefised zeytinyağlı yeşil biber dolması,mercimek çorbası,yoğurt tatlı olarakta incir uyutması yaptım 😇
Minikmucizelere Nili4321 oyy canim ya hangi sehirdesin belki ayni sehirdeyizdir bende var bizlugunda biraz ben veririm
Enas2365 Nili4321 ben de bu aralar sürekli sarma aşeriyorum. Haftada 2-3 kere iş dönüşü yarım kilo sarma alıp yiyorum 😂 evime yakın çok güzel sarma satan 2 restoran var çok şükür hemen alıp yiyorum. Mandıralarda ya da meze evlerinde de satılıyor oralardan siz de alabilirsiniz
Minikmucizelere Nefised yalnizim o yuzden patates salatasi yapicam yaninada cay yada ayran falan bakicam artık 😅
Nili4321 Minikmucizelere yaa canım benim düşünmen yeterli çok teşekkür ederim ben Muğladayım eminim uzağızdır ama yemiş kadar oldum ❤️❤️❤️
Birhayalimvr Nefised tel sehriye corbasi yap canim salcayi kavur uzerine su koy yarin tablet tavuk bulyon su kaynasin sonra tel sehriyeyi ekle mis bende karniyarik yapcam tavuk corbam vardi yeter sicaktan birsey yenmiyor